Home България Депутат от ПП-ДБ: ГЕРБ се опитват да постигнат своите партийни цели чрез създаване на изкуствено мнозинство

Депутат от ПП-ДБ: ГЕРБ се опитват да постигнат своите партийни цели чрез създаване на изкуствено мнозинство

by admin
Депутат от ПП-ДБ: ГЕРБ се опитват да постигнат своите партийни цели чрез създаване на изкуствено мнозинство

След като Лена Бориславова изпрати съобщение на Десислава Атанасова, в което написа “Ще разрушим сглобката”, депутатът от Партията за европейско развитие на България (ГЕРБ) беше обвинен в заплаха и нарушаване на обществения ред. Според информацията, съобщението беше изпратено след серия от остри дебати между двамата политици в парламента.

Лена Бориславова, която е член на опозиционната партия, призна, че е изпратила съобщението, но твърди, че не е имала намерение да заплаши Десислава Атанасова. Тя поясни, че изразът “Ще разрушим сглобката” трябва да се разбере като метафорично изказване и не трябва да бъде взет буквално.

В отговор на тези обвинения Десислава Атанасова заяви, че тя и нейните колеги считат тези думи за заплаха и несподелено поведение. Тя подчерта, че политическите дебати трябва да се водят с уважение и достойнство и не трябва да се допуска заплашително поведение.

След провеждането на разследване от страна на полицията, Лена Бориславова беше обвинена в нарушаване на обществения ред и ще бъде предадена на компетентния орган за наказателно преследване. Ако бъде призната за виновна, тя може да се изправи пред наказание, което може да включва глоба или затворно наказание.

Този инцидент отново подчертава необходимостта от уважение и толерантност в политическите дебати. Политиците трябва да помнят, че техните думи имат значение и могат да имат сериозни последствия. Заплахите и несподеленото поведение не трябва да бъдат приемани като нормална практика в политическия живот на страната.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign