Home България Денков обяви: Пенсиите ще се увеличат от 1 юли

Денков обяви: Пенсиите ще се увеличат от 1 юли

by admin
Денков обяви: Пенсиите ще се увеличат от 1 юли

Българското правителство се изправя пред трудно начало на мандата си, след като беше поискана оставката му само 4 минути след като беше клетвено. Това беше направено от опозиционната партия “Има такъв народ” по време на заседанието на Народното събрание.

Председателят на партията, Мустафа Карадайъ, заяви, че правителството няма легитимност и не може да управлява държавата. Той добави, че това е поредният пример за корупция и манипулации в политиката.

Въпреки това, министър-председателят Бойко Борисов отхвърли искането за оставка и заяви, че ще продължи да работи за благото на страната. Той призова опозицията да спре с политическите игри и да се фокусира върху решаването на проблемите на гражданите.

Това не е първият път, когато Борисов е изправен пред искане за оставка. През миналата година, хиляди души излязоха на улиците, за да протестират срещу правителството му и корупцията в държавата.

Въпреки това, Борисов успя да остане на власт и да формира ново правителство след изборите през април тази година. Той обеща да работи за икономически растеж и борба с корупцията, но опозицията продължава да го критикува за липса на реални резултати.

Сега е ясно, че Борисов и неговото правителство ще се изправят пред още по-големи предизвикателства и критики от опозицията. Въпреки това, те трябва да продължат да работят усилено за благото на страната и гражданите.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign