Home България Демерджиев изпраща ясно послание до Кирил Петков: Неочаквани назначения за зам.-министри, които ще ви изумят

Демерджиев изпраща ясно послание до Кирил Петков: Неочаквани назначения за зам.-министри, които ще ви изумят

by admin
Демерджиев изпраща ясно послание до Кирил Петков: Неочаквани назначения за зам.-министри, които ще ви изумят

Вътрешният министър изрази ярка критика към бившия премиер.

“Искам да информирам бившия премиер Кирил Петков, че голямото количество хора, които се намират в страната, са изправени пред сериозни предизвикателства и трудности”, заяви вчера вътрешният министър на пресконференция. Той добави, че е необходимо да се предприемат незабавни действия за решаването на тези проблеми.

В своята реч министърът подчерта необходимостта от активно участие на правителството и всички отговорни институции в разработването и прилагането на политики, които ще помогнат на гражданите да преодолеят текущите предизвикателства. Той спомена за значимостта на сигурността и стабилността в страната и призова за по-голяма координация между различните институции.

Министърът не пощади критика към бившия премиер, обвиняйки го в липса на ефективност и отговорност по време на неговия мандат. Той подчерта, че тези проблеми са наследени от предишното правителство и трябва да бъдат решени възможно най-скоро.

Вътрешният министър сподели и своята грижа за безопасността на гражданите, като посочи необходимостта от засилване на полицейската присъствие в уязвимите райони. Той призова за повече инвестиции в обучение и обновяване на полицейските сили, за да се осигури по-добра защита на гражданите.

Отговаряйки на въпрос от журналисти, министърът коментира и актуалната мигрантска криза. Той подчерта необходимостта от ефективен контрол на границата и борба с незаконната имиграция. Министърът заяви, че правителството работи усилено за подобряване на системата за контрол и предотвратяване на незаконния преминаването през границата.

В заключение, вътрешният министър призова за солидарност и сътрудничество между всички институции и граждани, за да се преодолеят предизвикателствата и да се осигури по-добро бъдеще за страната. Той завърши своята реч, като подчерта необходимостта от отговорност и ангажираност от страна на всички управляващи лица.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign