Home България Две правителства съществуват, според Нинова: едно официално и едно със златния пръст на “Възраждане”

Две правителства съществуват, според Нинова: едно официално и едно със златния пръст на “Възраждане”

by admin
Две правителства съществуват, според Нинова: едно официално и едно със златния пръст на "Възраждане"

на националната сигурност и стабилността на страната”, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в интервю за Булфото.

Нинова изрази ярко неодобрение към правителството, което според нея е формирано чрез политически манипулации и компромиси. Тя подчерта, че тази коалиция е изградена въз основа на страха от губене на имунитетите и от разследванията срещу някои политически фигури.

“Това правителство направи заложник националната сигурност и стабилността на страната. Вместо да работят за благото на гражданите, те се опитват да се предпазят от правосъдие”, добави Нинова.

Лидерът на БСП изрази загрижеността си за бъдещето на България под управлението на това правителство. Тя посочи, че такава коалиция може да доведе до още по-голяма политическа нестабилност и корупция.

Нинова призова гражданите да се обединят и да изразят своята недоволство от това правителство. Тя подчерта, че е необходимо да се възстанови доверието в политиката и да се изгради нова, по-добра система на управление.

В заключение, Корнелия Нинова заяви, че БСП ще продължи да бори за интересите на гражданите и за прозрачност в политиката. Тя обеща, че партията ще предприеме всички необходими стъпки, за да се осигури по-добро бъдеще за България и нейните граждани.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign