Home България Двама пострадали се настаняват в болница след катастрофи в Пазарджишко.

Двама пострадали се настаняват в болница след катастрофи в Пазарджишко.

by admin
Двама пострадали се настаняват в болница след катастрофи в Пазарджишко.

в района на град София, където един мотоциклетист се е блъснал в пешеходка. Според свидетелите, мотоциклетистът движел с висока скорост и не е успял да избегне пешеходката, която влизала на пътя без да гледа. Вследствие на инцидента и двете пострадали лица са били откарани в болница за лечение. Лекарите оценяват състоянието им като стабилно, но все още извън опасност.

Вторият инцидент е станал в град Варна, където мотоциклетист е загубил контрол над превозното средство и се е ударил в автомобил. Причината за инцидента все още не е ясна и полицията провежда разследване. Мотоциклетистът е получил сериозни наранявания и е бил откаран в болница за спешно лечение.

Призоваваме всички участници в пътното движение да спазват правилата и да проявяват повече внимание и отговорност. Пешеходците трябва да бъдат внимателни при пресичане на улици и да гледат внимателно за превозни средства. Мотоциклетистите, от своя страна, трябва да спазват скоростните ограничения и да бъдат предпазливи при маневриране.

Полицията продължава да работи по случаите и призовава свидетелите да се явят с информация, която може да помогне за разкриването на причините за инцидентите. Всички трябва да работим заедно, за да намалим броя на пътните инциденти и пострадалите в тях.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign