Home България Двама мъже бяха задържани след инцидент в София

Двама мъже бяха задържани след инцидент в София

by admin
Двама мъже бяха задържани след инцидент в София

Снимка: Петел

Двама мъже бяха арестувани след катастрофа в София. След инцидента, което се случи в столичния квартал “Люлин”, последва сбиване на хора. Освен двамата арестувани, никой друг не е пострадал.

Според свидетели на инцидента, двамата мъже управляваха автомобили, които се блъснаха един в друг. След това, те излязоха от колите и започнаха да се ядосват и спорят помежду си. В резултат на конфликта, други хора от околните автомобили се включиха и започнаха да ги разделят.

На мястото на инцидента пристигна полицията и успя да арестува двамата мъже. Те бяха отведени за допит в полицейски участък.

Предполага се, че причината за катастрофата е неправилно преминаване на пътеките или неспазване на правилата за движение. Полицията продължава разследването по случая и ще се опита да установи точните обстоятелства около инцидента.

Настоящият случай отново подчертава важността на спазването на правилата за движение и вниманието по пътищата. Призоваваме всички участници в движението да бъдат отговорни и да се придържат към правилата, за да предотвратят подобни инциденти.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign