Home България Гръцкият фермер избира да гласува със своето магаре

Гръцкият фермер избира да гласува със своето магаре

by admin
Гръцкият фермер избира да гласува със своето магаре

Кадър: Youtube

Гръцки фермер от Нафплион реши да изпрати своето послание за изборите, като отиде да гласува с магарето си. Това необичайно действие привлече вниманието на местните жители и стана вирално в социалните мрежи.

Фермерът, чието име не е споменато, решил да направи нещо различно и забавно по време на изборния ден. Той седна на гърба на своето магаре и заедно тръгнаха към избирателния център.

Пристигайки там, фермерът и магарето бяха позирани от няколко хора, които бързо започнаха да правят снимки и видеоклипове. Един от тези клипове беше качен в Youtube, където скоро стана хит.

Видеото показваше фермера как гласува с магарето си, а зад него можехме да видим усмихнати хора, които гледат цялата сцена. Краткотрайният клип бързо се разпространи в социалните медии и генерира много коментари и споделяния.

Местните жители бяха впечатлени от нестандартния начин на гласуване на фермера. Те изразиха своето възхищение и казаха, че това е прекрасен начин да се привлече внимание към изборите и да се стимулира участие в тях.

Въпреки че действието на фермера можеше да бъде разглеждано като шега или забавление, то все пак имаше сериозно послание зад него. Той искаше да подчертае важността на участие в изборите и да призове хората да гласуват за своята предпочитана политическа партия.

Този необичайен акт на гражданска активност със сигурност ще остане запомнен от местната общност. Фермерът успя да привлече вниманието към изборния процес по забавен и интересен начин, което може само да помогне за повишаване на избирателната активност в бъдеще.

И така, гръцкият фермер от Нафплион с магарето си стана не само локална забележителност, но и интернет сензация благодарение на своето нестандартно гласуване.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign