Home България Група мигранти бе задържана от пътен патрул близо до Сопот

Група мигранти бе задържана от пътен патрул близо до Сопот

by admin
Група мигранти бе задържана от пътен патрул близо до Сопот

има 6 мъже, 4 жени и 3 деца. Групата е от различни националности и са били заловени, докато се опитвали да преминат нелегално границата.

Пътният патрул е получил информация за подозрителна активност в района и решил да извърши проверка. При пристигането си на мястото, патрулът открил групата мигранти, които са скривали в горската зона.

Според предварителните данни, мигрантите са тръгнали от страните на Близкия изток и Африка в опит да достигнат Европейския съюз. Те са прекосили няколко държави по пътя си и накрая са били заловени в България.

Задържаните мигранти ще бъдат предадени на компетентните органи за по-нататъшно разследване и процедури за установяване на техния статут. Според законодателството на България, нелегалното преминаване на границата е наказуемо престъпление.

Това е само един от многото случаи на залавяне на нелегални мигранти в България. В последните години страната се е сблъскала със значителен приток на мигранти, което предизвиква сериозни предизвикателства за правоприлагането и социалната интеграция.

Властите продължават да работят в тясно сътрудничество с Европейския съюз и други страни, за да укрепят граничния контрол и да предотвратят нелегалната имиграция. Очаква се борбата срещу незаконната имиграция да остане приоритет за България и в бъдеще.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign