Home България Гонзо разкрива шокиращи детайли от снимките в съблекалнята след мача в Литва

Гонзо разкрива шокиращи детайли от снимките в съблекалнята след мача в Литва

by admin
Гонзо разкрива шокиращи детайли от снимките в съблекалнята след мача в Литва

Техническият директор на Българския футболен съюз, Георги Иванов, обяви официална позиция относно разпространените кадри от съблекалните помещения на националния отбор. В изявлението си той подчерта необходимостта от спазване на личното пространство и поверителността в спортната общност.

Иванов изрази своята загриженост по повод нарушаването на личното пространство и непозволеното разпространение на видеоматериали, заснети в съблекалните помещения. Той подчерта, че това е сериозно нарушение и несъобразено с етиката и ценностите, които трябва да присъстват в спортния свят.

В своята официална позиция Иванов призова всички футболисти, треньори и персонал да бъдат по-внимателни и отговорни в отношението си към личната интимност и поверителност. Той подчерта необходимостта от спазване на правилата и нормите, които регулират работата на националния отбор.

Техническият директор изрази съжаление, че такива инциденти се случват и призова всички засегнати страни да вземат мерки за предотвратяване на подобни ситуации в бъдеще. Той подчерта важността на доверието и уважението между всички членове на футболната общност.

Иванов изрази увереност, че Българският футболен съюз ще предприеме всички необходими стъпки, за да гарантира поверителността и личното пространство на своите играчи. Той обеща да работи активно по разследването на случая и да предприеме действия спрямо отговорните лица.

В заключение, техническият директор призова всички футболисти, треньори и персонал да бъдат по-осведомени за значимостта на личното пространство и поверителността. Той подчерта необходимостта от единство и солидарност в спортната общност, за да се изгради здрава и уважавана футболна култура.

Тази официална позиция на Георги Иванов отразява сериозността на случая и ангажимента на Българския футболен съюз да защитава правата и достойнството на своите членове. Това е важна стъпка към подобряването на етиката и ценностите в българския футбол и гарантирането на по-добри условия за развитие на спорта.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign