Home България Голям проблем на границата с Гърция

Голям проблем на границата с Гърция

by admin
Голям проблем на границата с Гърция

Огромна опашка се образува на границата с Гърция днес. Още от ранния час сутринта се формира колона от автомобили, простираща се на около 2 километра. Шофьорите изразяват недоволство и нетърпение, докато чакат да преминат границата.

Причината за тази огромна тапа все още не е ясна. Някои спекулират, че може да става въпрос за засилена погранична проверка или други административни процедури. Въпреки това, нито полицията, нито митницата дават официално обяснение за случващото се.

Шофьорите изразяват своята загриженост и разочарование по отношение на липсата на информация и бавното движение. Много от тях имат спешни ангажименти или планират да прекарат уикенда в Гърция и не могат да разберат защо им е отнемало толкова време да преминат границата.

Служителите на границата работят усърдно, за да улеснят движението и да разрешат проблема възможно най-скоро. Въпреки това, ситуацията остава напрегната и несигурна.

Очаква се, че огромната опашка ще продължи да расте, ако не бъде намерено решение на проблема. Шофьорите се надяват, че властите ще предприемат необходимите мерки, за да гарантират по-гладко движение на границата и по-добра комуникация с тях.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign