Home България Гешев предупреждава: Ако се наведем сега, ще е трудно да се изправим отново

Гешев предупреждава: Ако се наведем сега, ще е трудно да се изправим отново

by admin
Гешев предупреждава: Ако се наведем сега, ще е трудно да се изправим отново

Главният прокурор Иван Гешев отговори на критиките, насочени срещу него, като заяви, че ще продължи да работи в интерес на правосъдието в България. Той коментира, че ако се наведе сега, повече няма да може да се изправи. Гешев добави, че трябва да се работи в рамките на закона и да се избягва политическото влияние върху правосъдието.

Тези коментари на Гешев идват след като той беше критикуван за начина, по който управлява прокуратурата и за решенията, които е взимал. Някои от критиците му твърдят, че той е подчинен на правителството и че не е независим.

Въпреки това, Гешев заяви, че ще продължи да работи за защита на правата на гражданите и за борба с корупцията. Той добави, че е готов да поеме отговорността за своите действия и че ще се бори за независимостта на прокуратурата.

Гешев е бил главен прокурор на България от 2019 година. Той е бил обект на критики от страна на опозицията и гражданското общество поради редица скандали, свързани с работата на прокуратурата. Въпреки това, Гешев продължава да остава на поста си и да работи за защита на правосъдието в България.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign