Home България Гергана напусна дома си и попадна в неочаквано приключение

Гергана напусна дома си и попадна в неочаквано приключение

by admin
Гергана напусна дома си и попадна в неочаквано приключение

Гергана Коева е изчезнала от понеделник и все още няма информация за мястото, където се намира. Това съобщават местни власти и полицията, които активно работят по случая.

Гергана е била забелязана за последно в понеделник следобед, когато напуснала дома си облечена със сини дънки и светлоцветен пуловер. Семейството на младата жена е изключително загрижено за нея и призовава всички, които имат информация или са видели нещо подозрително да се обърнат към полицията.

Полицейските служители провеждат разследване и проследяват всички възможни следи, които биха могли да ги насочат към Гергана. Специалисти по откриване на изчезнали лица работят усилено по случая и прилагат всички необходими методи за намирането й.

Семейството на Гергана е обърнало внимание на факта, че тя не е запазвала редовния контакт с тях от изчезването си. Това ги е притеснило още повече и ги кара да се опасяват за нейната безопасност.

Местните жители също са мобилизирани и помагат в търсенето на Гергана. Разпространяват се листовки и информация в социалните мрежи, призовавайки всички, които имат информация или са видели нещо подозрително, да я споделят с полицията.

Полицията е апелирала към обществото да бъде внимателно и да помогне в разследването на случая. Ако някой има информация, която може да допринесе за намирането на Гергана Коева, моля, да я сподели с компетентните органи.

Изчезването на Гергана Коева е сериозен случай, който изисква бързи действия от страна на полицията и обществото. Надяваме се, че тя ще бъде намерена скоро и ще бъде в безопасност. Семейството й очаква новини за нея и призовава всички да помогнат в разследването.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign