Home България Галена: Изтощена съм, отлагам участието

Галена: Изтощена съм, отлагам участието

by admin
Галена: Изтощена съм, отлагам участието

своите фенове. Популярната певица сподели интересни подробности за себе си в едно откровено интервю.

Галена разкри, че през последните месеци е работила усилено върху нов проект, който ще представи на публиката скоро. Тя не разкри конкретни детайли за проекта, но заяви, че е изключително вълнуващ и различен от всичко, което е правила досега.

Певицата сподели и за своята лична животна радост – тя стана майка на второ дете. Галена обясни, че рождението на малкия й ангел беше най-щастливият момент в живота й и чувството да бъде майка отново е неповторимо.

Семейството на Галена сега се радва на щастливите мигове с новороденият им член. Тя сподели, че имат голяма подкрепа от близките си хора и благодарна е за това.

Певицата не пропусна да благодари и на своите фенове за безкрайната им подкрепа и любов. Тя заяви, че без тях нямаше да е толкова успешна и благодарна е, че има възможността да споделя своята музика с тях.

Галена приключи интервюто си с обещание към феновете си – скоро ще ги изненада с нов проект и нова музика. Тя изрази надежда, че всички ще останат вълнувани и щастливи от неочакваното, което предстои.

Така певицата Галена разкри част от своя личен живот и подготвя феновете си за предстоящите изненади. Всички очакваме нетърпение новият проект на талантливата певица и й пожелаваме още повече успехи в бъдещето.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign