Home България Габриел разкрива: ГЕРБ ще изненада всички с кандидат за еврокомисар до края на седмицата

Габриел разкрива: ГЕРБ ще изненада всички с кандидат за еврокомисар до края на седмицата

by admin
Габриел разкрива: ГЕРБ ще изненада всички с кандидат за еврокомисар до края на седмицата

Мария Габриел обяви, че до края на седмицата ГЕРБ ще представи своя кандидат за еврокомисар. Това заяви тя по време на пресконференция в София.

Габриел не разкри името на кандидата, но заяви, че той или тя ще бъде компетентен и опитен професионалист. Тя подчерта, че ГЕРБ има много добри кадри и е уверена, че избраният кандидат ще представлява България успешно в Европейската комисия.

Според Габриел, процесът на избор на еврокомисар трябва да бъде прозрачен и отразяващ интересите на страната. Тя призова политическите партии да сътрудничат и да подкрепят номинацията на ГЕРБ.

Относно портфейла, който ще бъде възложен на българския еврокомисар, Мария Габриел заяви, че това решение ще зависи от предложенията и приоритетите на новата Европейска комисия. Тя добави, че България има интереси в различни области и ще работи активно за тяхното представяне и защита.

Габриел изрази надежда, че новата Европейска комисия ще бъде силна и ефективна в решаването на предизвикателствата пред Европейския съюз. Тя подчерта необходимостта от солидарност и единство между държавите-членки, както и от активно участие на България в процесите на вземане на решения.

Мария Габриел приключи, като заяви, че ГЕРБ ще продължи да работи усилено за благото на България и нейните граждани. Предстоящото назначение на български еврокомисар е важен момент за страната и трябва да бъде използван като възможност за постигане на конкретни резултати в полза на всички граждани.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign