Home България Варна се превръща в столица на френския балеаж през юли – неочаквано и впечатляващо! Невероятното събитие, което няма да остане незабелязан!

Варна се превръща в столица на френския балеаж през юли – неочаквано и впечатляващо! Невероятното събитие, което няма да остане незабелязан!

by admin
Варна се превръща в столица на френския балеаж през юли - неочаквано и впечатляващо! Невероятното събитие, което няма да остане незабелязан!

На грандиозно събитие “Лято с полъх от Франция”, което е част от световното турне на френските коафьори и стилисти Морган Уата – Ежен Перма Интернационал, бяха представени най-новите тенденции в света на красотата и модата. Събитието се проведе в престижния хотел “Роял” в София и привлече много почитатели на модата и професионалисти от индустрията.

Морган Уата, известен със своята креативност и умение да превръща косата в произведение на изкуството, сподели най-новите техники за оформяне на прически. Той разкри малко тайни за перфектните кичури и показа как да постигнем безупречна фиксация на косата. Уата подчерта, че важно е да използваме правилните продукти за грижа за косата, които ще я направят здрава и блестяща.

Ежен Перма Интернационал представи новите си продукти за боядисване на косата, които са създадени с най-съвременните технологии и висококачествени съставки. Те осигуряват интензивни цветове и дълготрайност, като същевременно запазват здравето на косата. Стилистите на Ежен Перма Интернационал демонстрираха различни техники за боядисване, които подчертават индивидуалността и стилът на всеки клиент.

На събитието присъстваха и много известни личности от света на модата и шоубизнеса. Те бяха впечатлени от професионализма и креативността на френските коафьори и стилисти. Много от тях изразиха желание да опитат новите продукти и техники за грижа за косата.

“Лято с полъх от Франция” беше великолепно събитие, което представи последните тенденции в света на красотата. Френските коафьори и стилисти Морган Уата – Ежен Перма Интернационал показаха своята професионална изява и вдъхновиха много хора да се грижат по-добре за косата си. Това беше незабравимо преживяване за всички присъстващи и допринесе за развитието на индустрията на красотата в България.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign