Home България Ваня Григорова разкрива шокиращата истина за бюджета на Асен Василев за 2021 година

Ваня Григорова разкрива шокиращата истина за бюджета на Асен Василев за 2021 година

by admin
Ваня Григорова разкрива шокиращата истина за бюджета на Асен Василев за 2021 година

…е да защитим интересите на работниците и служителите в страната. Но предложенията на Асен Василев за бюджета на 2021 година са напълно недостатъчни и не отговарят на нуждите на хората,” заяви Григорова.

Тя посочи, че предложенията за увеличение на минималната работна заплата са много скромни и не отразяват реалното положение на пазара на труда. Според нея, трябва да се направи значително повишение, което ще осигури достойни условия за живот на работещите хора.

Григорова изрази и недоволството си от факта, че предложенията за социалните помощи също са недостатъчни. Тя подчерта, че в момента все повече хора се нуждаят от подкрепа и помощ от държавата поради икономическите последствия от пандемията COVID-19. Затова е необходимо да има адекватна финансова подкрепа за тези, които се намират в уязвим положение.

Освен това, Григорова критикува и предложенията за образование и здравеопазване. Тя посочи, че бюджетът не осигурява достатъчно средства за модернизацията на образователната система и подобряването на здравните услуги. Според нея, тези сектори са от решаващо значение за развитието на страната и трябва да бъдат приоритет при определяне на бюджетните разходи.

Григорова призова правителството да преразгледа предложенията си и да включи по-големи инвестиции в социалните сектори. Тя подчерта, че само така ще можем да гарантираме устойчиво развитие и благосъстояние за всички граждани.

В заключение, Ваня Григорова от КТ “Подкрепа” изрази сериозна загриженост относно предложенията на Асен Василев за бюджет 2021 година. Тя подчерта необходимостта от по-големи инвестиции в работниците, социалните помощи, образованието и здравеопазването. Само по този начин ще можем да създадем по-добро бъдеще за всички граждани на страната.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign