Home България Борисов разговаря с Роберт Бенджамин и обещава: Ще продължим да подкрепяме Украйна

Борисов разговаря с Роберт Бенджамин и обещава: Ще продължим да подкрепяме Украйна

by admin
Борисов разговаря с Роберт Бенджамин и обещава: Ще продължим да подкрепяме Украйна

Лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов, проведе среща с Роберт Бенджамин, регионален директор за Централна и Източна Европа на National Democratic Institute на САЩ. Това стана ясно от пост на личната страница на Борисов във Фейсбук. В своя пост той сподели, че се срещнал с г-н Бенджамин и обяви, че ще продължат да предоставят подкрепа за Украйна.

Според информацията от поста на личната страница на Бойко Борисов във Фейсбук, той проведе среща с Роберт Бенджамин от National Democratic Institute. Г-н Бенджамин е регионален директор за Централна и Източна Европа и имателството му е свързано с политическия живот в тези региони.

В поста си лидерът на ГЕРБ сподели, че разговарял с г-н Бенджамин за различни въпроси от политическия живот както в страната ни, така и в другите страни от Централна и Източна Европа. Той подчерта, че е изразил готовността на ГЕРБ да продължи да предоставя подкрепа за Украйна.

Борисов посочи, че България има добри отношения с Украйна и е готова да помогне на тази страна в нейните усилия за развитие и стабилност. Той подчерта, че ГЕРБ ще продължи да подкрепя Украйна както в политически, така и в икономически аспект.

Лидерът на ГЕРБ също така сподели, че разговарял с Роберт Бенджамин за важни теми като демокрацията и правата на човека. Той изрази своята ангажираност към принципите на демокрацията и заяви, че България ще продължава да работи за укрепването им както у нас, така и в другите страни от региона.

В заключение, Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ ще продължава да предоставя подкрепа за Украйна. Той подчерта важността на добрите отношения между двете страни и изрази надеждата си, че тези отношения ще продължат да се развиват и заздравяват в бъдеще.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign