Home България Бивш главен прокурор на САЩ: Ако обвиненията за класифицираните документи бъдат доказани, Тръмп е приключил

Бивш главен прокурор на САЩ: Ако обвиненията за класифицираните документи бъдат доказани, Тръмп е приключил

by admin
Бивш главен прокурор на САЩ: Ако обвиненията за класифицираните документи бъдат доказани, Тръмп е приключил

Бившият главен прокурор на САЩ Уилям Бар защити обвиненията, които бяха повдигнати от специалния прокурор Джак Сми. Това стана вчера. Бар заяви, че обвиненията не са основателни и не са доказани. Той каза, че Сми не е успял да докаже, че има нарушения в работата на правителството. Бар също така заяви, че Сми е направил грешки в процеса на разследване.

Специалният прокурор Джак Сми беше назначен да разследва връзките между Русия и предизборната кампания на президента Доналд Тръмп. След двугодишно разследване, Сми обвини Тръмп в няколко нарушения. Бар беше назначен да бъде главен прокурор на САЩ след като Сми напусна поста.

Бар заяви, че е направил всичко възможно, за да защити законите и конституцията на САЩ. Той каза, че е работил усилено, за да гарантира, че правителството работи правилно. Бар също така заяви, че е направил всичко възможно, за да помогне на Сми в разследването му.

Въпреки това, мнозина смятат, че Бар не е бил достатъчно независим в работата си. Те твърдят, че Бар е защитавал интересите на Тръмп и не е работил за благото на САЩ. Някои дори го обвиняват в злоупотреба с властта.

Независимо от това, Бар остава на позицията си като бивш главен прокурор на САЩ. Той ще продължи да защитава законите и конституцията на страната.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign