Home България Бившият ръководител на КАТ-София: Сегашната организация на работата на “Пътната полиция” е много недостатъчна

Бившият ръководител на КАТ-София: Сегашната организация на работата на “Пътната полиция” е много недостатъчна

by admin
Бившият ръководител на КАТ-София: Сегашната организация на работата на "Пътната полиция" е много недостатъчна

Организацията на работа на „Пътната полиция” е в много лошо състояние. Това се дължи на лошата кадрова политика на бившето ръководство. В момента има много проблеми с недостиг на персонал и липса на обучение за новите служители. Това води до намалена ефективност в работата на полицията и затруднява решаването на проблемите на пътя.

Новото ръководство на „Пътната полиция” обещава да направи промени в организацията на работата. Те планират да увеличат броя на служителите и да им предоставят необходимото обучение. Това ще подобри ефективността на полицията и ще помогне за по-бързото решаване на проблемите на пътя.

Важно е да се отбележи, че работата на „Пътната полиция” е от голямо значение за безопасността на пътя. Те трябва да бъдат добре обучени и да имат необходимите ресурси, за да могат да изпълняват задачите си ефективно. Надяваме се, че новото ръководство на „Пътната полиция” ще успее да направи необходимите промени и да подобри организацията на работата на полицията. Това ще допринесе за по-голяма безопасност на пътя и ще помогне за предотвратяване на тежки катастрофи.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign