Home България Баба е изтъркана и наранена с нож от внука си

Баба е изтъркана и наранена с нож от внука си

by admin
Баба е изтъркана и наранена с нож от внука си

Внукът на баба си нападнал и наранил жестоко с нож. Инцидентът беше потвърден от полицията, според информацията, предоставена на “Фокус”.

Събитието се разигра в сряда, малко преди десет часа сутринта, в полицейския участък на град …, когато внукът изведнъж започнал да атакува баба си. Силата и жестокостта на нападението оставят шокирани всички свидетели.

Полицията беше извикана незабавно и пристигнала на мястото на инцидента веднага. Офицерите успяли да задържат внука и да го разделят от бабата му. Той бил задържан за допит и ще бъде предаден на компетентните органи за по-нататъшно разследване.

Причините за този ужасен акт все още не са ясни. Полицията започнала подробно разследване, за да установи фактите около случая и мотивите зад нападението.

Бабата е получила сериозни наранявания и била откарана в болница за спешно лечение. Нейното състояние е стабилно, но все още критично.

Семейството и местната общност са шокирани от този ужасен инцидент. Всички изразяват своята подкрепа и съчувствие към бабата и нейното семейство.

Очаква се полицията да продължи разследването, за да разбере допълнителни детайли и да предприеме необходимите правни мерки спрямо виновника.

Този случай отново подчертава необходимостта от по-голяма осведоменост и превенция на насилието в семейството. Обществото трябва да работи заедно, за да гарантира безопасна и хармонична среда за всеки член на обществото.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign