Home България Андрей Цеков: Извърших в АПИ неясно и скъпо възлагане на поръчки за ремонти, които надвишават пазарните цени с 2-3 пъти.

Андрей Цеков: Извърших в АПИ неясно и скъпо възлагане на поръчки за ремонти, които надвишават пазарните цени с 2-3 пъти.

by admin
Андрей Цеков: Извърших в АПИ неясно и скъпо възлагане на поръчки за ремонти, които надвишават пазарните цени с 2-3 пъти.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството, Андрей Цеков, се изказа по няколко актуални теми в предаването “На фокус”. В интервюто той обсъди важността на инфраструктурните проекти за развитието на страната.

Цеков подчерта значението на инфраструктурата като двигател на икономиката. Той отбеляза, че правителството има амбициозни планове за модернизация и разширяване на пътищата, железопътната мрежа и енергийната инфраструктура. Тези проекти ще допринесат за подобряване на достъпността до регионите и ще стимулират икономическия растеж.

В интервюто Цеков сподели също така, че министерството работи усилено по изграждането на нови водни проекти. Това включва дейности като строящия се язовир “Голям Мост” и обновяването на водоснабдителните системи в някои градове. Тези мерки са от съществено значение за опазването на водните ресурси и осигуряването на чиста питейна вода за населението.

Цеков не пропусна да спомене и значението на благоустройството в градовете. Той подчерта, че правителството работи по проекти за подобряване на обществените пространства, парковете и зелените зони. Тези усилия имат за цел да създадат по-добри условия за живот и работа за гражданите.

В заключение, Цеков изрази увереността си, че инфраструктурните проекти и благоустройството ще допринесат за модернизацията и развитието на България. Той призова всички граждани да бъдат активни участници в този процес и да подкрепят усилията на правителството за подобряване на инфраструктурата и качеството на живот в страната.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign