Home България Англия разруши македонците, Гърция изтеза Франция

Англия разруши македонците, Гърция изтеза Франция

by admin
Англия разруши македонците, Гърция изтеза Франция

Англия доминираше срещу Северна Македония в квалификациите за Евро 2024, завършвайки мача с резултат 7:0. Букайо Сака беше главният герой на сблъсъка, успявайки да отбележи хеттрик, докато Хари Кейн добави още две попадения. Това беше четвъртата поредна победа за Англия в квалификациите.

Сака се превърна в най-младия играч след Тио Уолкът през септември 2008 година, който постигна хеттрик за националния отбор. Той успя да отбележи голове през 38-ата, 47-ата и 51-ата минута на мача.

Английският отбор започна мача силно и неотразимо. Вече в първите минути те поставиха своята доминация и контрол върху играта. Северна Македония не можеше да намери начин да спрат атаките на опитния английски отбор.

Следващото попадение за Англия беше дело на Хари Кейн, който се разписа в 23-ата минута. Това беше само началото на впечатляващия мач за Кейн, който продължи да диктува темпото и да предизвиква проблеми на отбора на Северна Македония.

Второто полувреме започна със същата интензивност от страна на Англия. Сака беше непрекъснато опасен за гостите и успя да реализира още два гола в рамките на пет минути. Това му осигури третия гол за мача и завърши играта с хеттрик.

Северна Македония не успя да се пребори с атаките и качеството на английския отбор. Техният опит да спрат нападенията беше безуспешен, а отбраната им не можеше да задържи натиска.

Седмият гол за Англия беше отново дело на Хари Кейн, който завърши мача с две попадения в своята статистика. Той продължаваше да демонстрира своето майсторство и водеше отбора си към убедителна победа.

Северна Македония трябва да се върне на таблото и да проучи причините за неуспеха си. Те ще трябва да работят усилено, за да подобрят играта си и да се конкурират по-добре на международната футболна сцена.

От друга страна, Англия може да бъде доволна от представянето си. Техният успех носи самочувствие и мотивация за бъдещите им предизвикателства в квалификациите за Евро 2024.

В друг мач от квалификациите, Гърция успя да измъчи Франция. Двата отбора завършиха без голове след интензивен двубой. Гърците показаха голяма ангажираност и дисциплина в защитата, което им помогна да задържат един от най-силните отбори в световния футбол.

Франция ще трябва да проучат причините за неуспеха си и да се подготвят по-добре за следващите си мачове. Те имат талант и потенциал, но трябва да работят усилено, за да постигнат желаните резултати.

В крайна сметка, мачовете в квалификациите за Евро 2024 продължават да предлагат емоции и неочаквани изненади. Футболните фенове ще бъдат вълнувани от развитието на турнира и ще очакват с нетърпение следващите двубои.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign