Home България Акад. Денков не успя да изкуши Екатерина Михайлова да стане министър

Акад. Денков не успя да изкуши Екатерина Михайлова да стане министър

by admin
Акад. Денков не успя да изкуши Екатерина Михайлова да стане министър

Бившият президент на България Росен Плевнелиев отказа да стане правосъден министър. Той обясни, че не желае да се връща в политиката, след като напусна преди 10 години. Плевнелиев заяви, че няма изкушението да заеме поста на министър.

Плевнелиев беше президент на България от 2012 до 2017 година. Той е известен със своите реформаторски и прозрачни инициативи. След като напусна поста си като президент, той се посвети на бизнеса и благотворителността.

Предложението за Плевнелиев да стане правосъден министър беше направено от партията “Движение за права и свободи”. Те смятат, че Плевнелиев е подходящ за поста, защото има опит в управлението на държавата и е известен със своята честност и интегритет.

Въпреки това, Плевнелиев реши да откаже предложението. Той заяви, че не желае да се връща в политиката и да заема пост в правителството. Вместо това, той ще продължи да работи за благото на обществото чрез своя бизнес и благотворителността.

Плевнелиев е един от най-популярните политици в България. Той има голяма подкрепа сред населението заради своите реформаторски и прозрачни инициативи. Въпреки че не желае да се връща в политиката, той ще продължи да бъде важен глас в обществения дебат.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign